Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

„Абакс“ планира 15 чартъра до дестинация, която е хит в Европа

София. Българският туроператор Абакс планира 15 чартъра до Албания през 2024 година. Директните полети ще започнат на 11 юни и ще продължат до 17 септември, съобщи за Bgtourism.bg Мартина Найденова – мениджър „Маркетинг“ в туристическата компания.

През м.г Албания беше посетена от над 10 милиона туристи и се превърна в истински хит на европейския пазар. Страната е с древна история и великолепна девствена природа, която все повече набира популярност у нас като дестинация за лятна почивка за двойки и семейства с деца, със своите 300 километрови пясъчни ивици и тюркоазени води. Албания предлага и познатата на българите кухня, обичаи и традиции, а вече е и още по-лесно достъпна!

Туроператорът „Абакс“ за поредна година превръща тази райска дестинация, често сравнявана с Малдивите на Балканите, в мечтаната почивка само на час разстояние. С програмата им за Почивка в Албания, може да сбъднете мечтата си или просто да се отдадете на спокойна ваканция на плажа на цени от 1 111 лева, като са включени самолетен билет с директен чартърен полет от София, 7 нощувки в проверени хотели на съответната база изхранване, трансфери и застраховка.

Албания

Хотелите са отлично подбрани, на брега на морето – идеално съобразени с нуждите на всеки турист, а именно бърз достъп до плажа.

За тези, които искат да опознаят и малко повече от страната, Абакс предлага богата гама от екскурзии, водени от опитни екскурзоводи. Може да се отправите на обиколка до Дуръс, целодневна екскурзия до столицата Тирана, посещение на Вльора и Аполония, целодневна екскурзия до Круя или до Берат и манастира Арденица.

Материалът „Абакс“ планира 15 чартъра до дестинация, която е хит в Европа е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top