Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Още за Jobs.bgtourism.bg

В продължение на своята мисия да бъде водещ и независим източник на информация в областта на туризма и да предлага още по-широк спектър от услуги и теми, екипът на Национална информационна агенция Bgtourism.bg разработи нова онлайн платформа по желание на своите потребители и професионалисти в туристическата индустрия – jobs.bgtourism.bg.

Новата онлайн платформа е второто от общо трите стъпала на развитие в дигиталното пространство, които медията си постави за цел при основаването си. Сайтът събира на едно място всички информации за работните места в туризма и си поставя амбицията да бъде истински силен и здрав мост между бизнеса и потребителите, експертите имат думата чрез своите публикации да бъдат полезни на туристическия сектор, а чрез рубриката „Бизнес карати“ доказваме, че в България може да се направи кариера чрез туризъм. Това са хората, които чертаят пътя за превръщането на този бизнес в мощен мотор за икономиката на страната и не спират да работят за покоряването на нови предизвикателства. Примерът им е заразителен за всеки, който иска да следва мечтите си. Техните истории, написани от живия живот, са повече от интересни.
Да, ние категорично запазваме позитивната линия! Нашето предимство пред всички е, че пренесохме в онлайн пространството отношението си от туризма в журналистиката!

Това бе бързо оценено чрез онлайн платформата Bgtourism.bg, която през последните 4 години спечели вниманието на над 4,5 милиона уникални потребители от над 200 държави. Това е само цифра, но зад нея се крие ежедневен и неуморен труд, който е
воден от каузата ни да бъдем полезни и да имаме своя значим принос в българския туризъм. Със своите актуални и достоверни новини, обективни и обществено значими материали, с коректното си отношение, с интересните авторските публикации, медията се превърна в желан източник за информация в областта на туризма, както и необходим партньор за постигане на бързи резултати! Най-голямата награда през годините за нас бе високото ниво на доверие!

Ние продължаваме да даваме нови възможности за бизнеса и потребителите! Със старта на новата онлайн платформа инвестираме във висококачественото съдържание и надграждаме дигиталното си присъствие. Нашият стремеж е да задоволим високите изисквания на публиката в интернет пространството.

Благодарим на всички, които са част от екипа, на всички, които се информират от нас и на всички, които подкрепят усилията ни!

Руслан Йорданов
Собственик на bgtourism.bg и jobs.bgtourism.bg – част от групата на „Роял комюникейшън“ ЕООД

Свържете се с нас!

    Top