Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Абакс ще реализира чартър през ноември до райските острови на Африка – Кабо Верде

София. Кабо Верде е най-новото екзотично предложение от листата на Абакс. Единствено туроператорът предлага потвърден директен чартърен полет на 18 ноември и 7 нощувки  на база All Inclusive, съобщи Мартина Найденова – маркетинг мениджър в компанията.

Кабо Верде е островна държава, намираща се в Атлантически океан на запад от бреговете на Африка. Тук може да избягате от настъпващата зима, като се гмурнете в кристалночистите води на острова. Далеч от тълпите от туристи, Кабо Верде може да Ви предложи едно неповторимо преживяване на достъпни цени.

Гостите имат избор между два прекрасни хотела – MELIA DUNAS 5* и HALOS CASA RESORT 4*. Освен това в цената са включени самолетен билет с директен чартърен полет, трансфери, медицинска застраховка, пакет “Максимална сигурност” и представител на туроператора с български език.

За тези, които търсят приключения и са с авантюристичен дух, Абакс предлага четири допълнителни екскурзии, сред които: Полудневна обиколка на острова, плаване с катамаран с възможност за гмуркане и риболов, quad тур- за любителите на адреналина и възможност за Спа във вулкан- за любителите на релакса и спокойствието.

Открийте забележителностите и чудесата на Кабо Верде – пясъчни дюни, солени басейни, вулкани, практикувайте водни спортове, сърф, гмуркане сред стотици чудати морски обитатели. Хапнете вкусна храна и се потопете в магията на островната държава -далеч от хладната прегръдка на есента- в топлия тропически рай- Кабо Верде, на цени от 2 713 лв на човек и последни места за дата 18 ноември 2023 г.

Запознайте се с предложението на АБАКС за екзотична почивка в Кабо Верде – ОФЕРТА

Материалът Абакс ще реализира чартър през ноември до райските острови на Африка – Кабо Верде е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top