Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Андриан Димитров, хотел „Алегра“: Българите, които умеят да планират своята ваканция и резервират сега, ще получат най-добрите цени за летния сезон

Уверен съм, че с качество на продукта и добра цена, ще успеем да реализираме оборотите си от предходните години. Това заяви в интервю за Bgtourism.bg изпълнителният директор на хотел „Алегра“ в Златни пясъци Андриан Димитров

– Г-н Димитров, кога ще посрещнете първите си гости през 2023 г.?
– През 2023 година официалното откриване на туристическия сезон на хотелския ни комплекс ще бъде на 1 юни. тогава ще посрещнем и първите си гости.

– Какви ранни записвания предлагате и какво включват?
– Ранните резервации, които предлагаме към днешна дата, включват 15% отстъпка от редовните цени за целия летен сезон от 1 юни до 30 септември. Oфертата включва:  нощувка, закуска, обяд, снакс и вечеря /интернационална кухня/. В предложението влизат и напитки – български алкохол (определена марка), вино /бяло и червено/, кафе, мляко, чай, плодов сок, минерална вода и газирани безалкохолни напитки, ползване на открит и закрит басейн, фитнес, сауна, парна баня, солна стая,  безплатен безжичен интернет Wi-Fi и транспорт до плажа с електрически шатъл бус, застраховка, курортна такса и ДДС.
Също така предлагаме оферта „3=4“. Тя е валидна за периодите от 1-14 юни, както и за периода 15-30 септември. Валидността на офертите е до 30.04.2023 г.!

– Как и къде рекламирахте възможностите си за почивка в хотел „Алегра? Какви са Вашите очаквания за тази година?
– Тази година изградихме много активна рекламна кампания в България, Румъния и Полша. Очакванията ни са да достигнем нивата на заетост от 2019 г., като за това сме се постарали с ексклузивни цени за нашите гости, които са решили да планират почивката си по-рано. Българите, които умеят да планират своята ваканция и резервират сега, ще получат най-добрите цени за летния сезон.

Великден в „Терма вилидж“

– Какви новости и интересни услуги ще предложите на своите гости през предстоящия сезон?
– В хотела реновирахме един етаж с нови стаи „Делукс“, обзаведени с луксозни мебели. Освен това се погрижихме за общите части – лоби барът на хотела е напълно пременен с нова мебелировка – маси и столове, дневният бар също е обновен. С нов дизайн е и основният ресторант.

– Вашият хотел традиционно посрещаше много гости от Русия. Настоящата ситуация в световен мащаб как се отрази на заетостта на хотела и липсват ли ви руските туристи?
– Със сигурност това, че руските туристи за възпрепятствани да пътуват свободно, до която и да е точка на света се отразява на всички бизнеси, свързани с туристическата индустрия. Тази година за нас ще бъде ново начало, но съм уверен, че с качество на продукта и добра цена ще успеем да реализираме оборотите си от предходните години.

– От кога сте част от екипа на „Алегра“ и какво означава за вас това място?
– В Балнео и СПА хотел Алегра заех длъжността изпълнителен директор през 2020 г., като преди това съм работил няколко години за хотелската верига и познавам процеса на работа. Ако мога да се изразя с една дума, какво означава това място за мен,  то бих казал, че това е моят първи дом. Отдаден съм на работата си и винаги се радвам, когато с моя невероятен екип успяваме да постигнем добри резултати. В хотел „Алегра“ търсим обикновени хора, за да обучим професионалисти! Пожелавам на всички колеги в бранша един много успешен сезон през 2023 г. Нека надминем очакванията на всички и да направим едни значително по–добри резултати от предпандемичните години.

Материалът Андриан Димитров, хотел „Алегра“: Българите, които умеят да планират своята ваканция и резервират сега, ще получат най-добрите цени за летния сезон е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:

Туризъм и Новини

Top