Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Банско започна продажбата на сезонни ски карти

Банско. Сезонната карта за лифтовете в Банско запазва цената си отпреди 2 години – 1 500 лева, но само ако я закупите до 15.12.2023!

Това може да се случи на касите на Юлен и в магазините Maxsport! Подготвен е и специален комплимент за първите 1500 от вас, които изберат да прекарат сезон 2023-2024 в Банско – те ще получат гарантирано място на трибуните, които се намират на финала на най-голямото спортно събитие в България за 2024 – Световната купа по ски за мъже Банско!

Всички закупили сезонни карти, които желаят да присъстват на трибуните трябва да изпратят имейл за потвърждение най-късно до 15.12.23 на ulenbansko@gmail.com*
Присъствието ще е ценна подкрепа за нашия ас Алберт Попов на родна земя и да се преживее неповторимата емоция на Световната купа по ски!

Пампорово представи новостите си за предстоящия зимен сезон

Членовете на Bansko Loyalty Club ще получат целогодишни карти за същата цена! С преимуществата и условията за членство в BLC можете да се запознаете тук.

Тази година в Банско отново ще работи детската градина с обучение на ски за деца над 4 години зад Бъчвите, а любителите на фрийстайла отново ще разполагат с фън-парк, веднага щом метеорологичните условия позволят изграждането му.

През лятото на 2023 год. Юлен АД направи солидна инвестиция за да усъвършенства инсталацията за технологичен сняг на водещата фирма TechnoАlpin по дължината на целия ски път, което позволява при благоприятни условия (температура под -2 градуса и ниска влажност на въздуха) той да бъде заснежен в рамките на само 72 часа.
Освен това за предстоящия зимен сезон са закупени две нови модерни снегоутъпкващи машини Leitner, които ще спомогнат за поддръжката на пистите на световно ниво.
Както знаете Банско е “Eco Friendly Resort” и за пета поредна година в заведенията на територията на ски зоната не се ползват пластмасови продукти за еднократна употреба.

* В имейла за потвърждение да съдържа като текст ЕДНА от следните три опции: 
– ще присъствам на 10.02 – Гигантски слалом – мъже
– ще присъствам на 11.02 – Слалом – мъже
– Ще присъствам и на двете състезания

Материалът Банско започна продажбата на сезонни ски карти е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top