Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

България се представя на туристическото изложение във Вроцлав (снимки)

Вроцлав. В полския град Вроцлав се провежда международното туристическо изложение International Tourism Trade Show. От 22 до 24 март България представя възможностите си за туризъм на информационен щанд от 49 кв.м. Сред българските участници са: Столична Община ОП Туризъм, „Севе Травел“ ООД, Туристическа агенция SOLVEX, Община Варна и „Он Холидейс България“ ЕООД. Представители на български компании са на експото като посетители да създадат нови контакти с местните туроператори. Припомняме ви, че полски пазар е един от водещите за страната ни през последните години.

Международният панаир за туризъм и свободно време в гр. Вроцлав (International Tourism Trade Show) е добра възможност за представяне на туристическа дестинация България преди началото на летния туристически сезон и задържане на интереса на полските граждани към пътувания до страната ни. Районът на гр. Вроцлав, който е разположен в Южна Полша, заедно с агломерацията Катовице и Краков, представлява основна част от пътуващите до България полски туристи.

Полша е един от най-важните пазари за България в Централна Европа и се очертава като най-бързо развиващият се пазар за изходящи пътувания в Европа. Участието на България в 15-тото издание на международното изложение International Tourism Trade Show страната ни ще се представи като атрактивна дестинация, предлагаща устойчив, разнообразен и висококачествен туристически продукт, който дава възможност за създаване на контакти с бизнес партньори, туристически организации и администрации.

На международното изложение във Вроцлав, ще бъдат представени възможностите за целогодишен туризъм в България. Посетителите на българския щанд ще се запознаят с изобилието от възможности, които предоставя страната ни – слънчеви и морски почивки, здравен и медицински туризъм, еко и туристически пътувания, балнеология и СПА, балнео туризъм, винен, гурме и други автентични форми на туризъм и природни преживявания, които предлага страната ни.

Материалът България се представя на туристическото изложение във Вроцлав (снимки) е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top