Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

България ще участва на туристическото изложение във Варшава, ето кои общини и туристически компании ще се представят

София. Министерството на туризма потвърди участието на България с информационен щанд на площ от 215 кв.м на международното туристическо изложение TT Warsaw в гр. Варшава, Полша, което ще се проведе в периода 23 – 25.11.2023 г., съобщиха от туристическото ведомство за Bgtourism.bg

Участието на изложението има за цел имиджово представяне на страната,  привличане на нови клиенти и повишаване информираността на посетителите относно разнообразните възможности за туризъм, разширяване на пазарните позиции и осъществяване на контакти с чуждестранни туроператори и агенции за включване на България в програмите им за 2023/2024 г. както и тяхното обогатяване.

TT Warsaw е едно от най-значимите събития на територията на Полша, свързани с туристическата индустрия. Мероприятието дава възможност за създаване на контакти с бизнес партньори, туристически организации и администрации.

Bgtourism.bg стартира свой канал във Viber и автоматизиран чатбот

Национални и регионални туристически организации от цял свят, хотели, туроператори, туристически агенции, авиолинии, круизи, доставчици на хотелиерско оборудване, представители на медии и блогъри в индустрията традиционно вземат участие на TT Warsaw.

Периодът, в който се провежда изложението, е съобразен за представяне на резултатите от изминалия летен сезон, презентиране на нови каталози и предложения за предстоящата година.

През 2023 г. наред с Министерство на туризма участие са потвърдили: Столична Община ОП Туризъм, Франга ООД, Кей Енд Пи Хотелс ЕООД, Община Варна, Балкан Холидейз Сървисис ЕООД, „Карнавал 21“ ЕООД, Севе Травел ООД, Туристическа агенция „Солвекс“ ЕООД, „ЛОТ-ТА“ ООД, „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“ АД, Съни Травел ЕООД, Аурора ЕАД, Община Банско, „Валко Фрегата“ ЕООД, Онхолидейс България ЕООД, „Рила-Боровец“ АД. Към момента (31.10.2023 г.) остават още 2 свободни работни места. Информация за записвания може да бъде намерена на следния линк: https://www.tourism.government.bg/bg/kategorii/aktualni-pokani-v-polza-na-biznesa/tt-warsaw-varshava-polsha-23-25112023

В отделна зала в изложбения център, както и на българския щанд са предвидени винени презентации „Винените пътища на България“ със съответните дегустации и други активности.

Страната ни е известна сред полските граждани като дестинация, предлагаща предимно почивки на море, практикуване на религиозен туризъм, велотуризъм, но има изключителен потенциал за увеличаване броя на пътуванията от Полша и за зимни почивки, културно-познавателни обиколки, СПА и уелнес и други специализирани форми на туризъм.

Материалът България ще участва на туристическото изложение във Варшава, ето кои общини и туристически компании ще се представят е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top