Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Вицепремиерът Мария Габриел представи мобилното приложение „Пътувай информирано“

София. Министерството на външните работи вече има ново мобилно приложение „Пътувай информирано“. Целта на приложението е българските граждани да са по-добре информирани и да пътуват уверено до всяка една точка на света. То предоставя и лесен начин за предаване на съобщения за кризисни ситуации. Като изтеглите мобилното приложение на своя телефон ще получавате информация и помощ при извънредни ситуации в реално време.

Проектът е финансиран от Фонда за двустранни отношения на Европейската икономическа общност и Норвежкия финансов механизъм 2014 – 2021.

“С данни, ресурс и екип правим така, че България да се позиционира в сферата на иновациите. Приложението се разработва въз основа на данни от потребителите. Връзката с тях е важна за неговото развитие и популяризиране.
Един от най-важните ресурси е информацията. Приложението дава възможност на гражданите да разполагат с точна и навременна информация за пътуване. Всички заедно можем да бъдем екип, който обменя и предоставя информация и е на място, когато е необходимо, за да бъде полезен”, обяви вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел.

Тя призова българите да пътуват информирано, отговорно и безопасно.

Приложението можете да свалите и инсталирате от тук https://me-qr.com/yiWgvWEE

Материалът Вицепремиерът Мария Габриел представи мобилното приложение „Пътувай информирано“ е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:

Туризъм и Новини

Top