Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Възстановени са полетите от Дубай след тежкото наводнение, част от българските туристи се прибират днес

София. Възстановени са полетите от Дубай след тежкото наводнение в резултат на проливните дъждове в мегаполиса, а част от българските туристи, които чакат на летището ще се прибират днес в София, съобщи за Bgtourism.bg Слави Иванов – мениджър „Продажби“ в авиокомпанията flydubai.

„Тази сутрин бяха възстановени полетите от Дубай. Самолетът на flydubai очакваме да пристигне след 15 часа днес на летището в София. Полетите са пълни и част от българските туристи, които чакат на летището в Дубай, ще бъдат прибрани още днес, с първия полет. Правим всичко възможно, за да може сънародниците ни да се приберат бързо в родината си след шокиращото наводнение в Дубай, което анулира полетите“, каза Иванов.

23 души са били настанени в хотел след бързите и адекватни действия на туроператора, с който пътуват. 19 души са избрали да останат да чакат на летището. Посланикът ни в Дубай е занесъл храна и вода на сънародниците ни, които са на аерогарата и очакват новини от авиокомпанията, за да се приберат. Наводненията са засегнали пътуванията на близо 100 български туристи, като част от тях пътуват индивидуално, а други са с организирани групи. CNN съобщи, че полетите се възстановяват и приоритетно ще се прибират пътуващи с малки деца и възрастни.

Материалът Възстановени са полетите от Дубай след тежкото наводнение, част от българските туристи се прибират днес е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top