Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

В ход са заявките за участие в туристическото изложение Ваканция и СПА Експо ’24

София. В ход са заявките за участие в международното туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, което е най-мащабният туристически форум в България и единственото бизнес изложение за сектора в страната. Форумът ще се проведе за юбилейния 40-ти път в периода 13-15 март 2024 г. Интер Експо Център е новият организатор на изложението, след придобиване на правата за организиране от досегашния организатор Prim Expo.

„Решихме да поставим началото на заявките за участие в изложението на Световния ден на туризма – 27 септември. Туристическата индустрия може да следи актуалната информация на интернет страницата на експото – ТУК. Интер Експо Център е организатор на специализирани изложения в 18 различни тематики, като нашият стремеж е да осигурим на всеки един сектор професионална платформа за осъществяване на успешни бизнес контакти, обмяна на опит и намиране на нови пазари и клиенти“, съобщи за Bgtourism.bg зам.управителят на Интер Експо Център Ива Герасимова.

Материалът В ход са заявките за участие в туристическото изложение Ваканция и СПА Експо ’24 е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top