Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Достойно второ представяне на България като дестинация за здравен туризъм в Австрия

Виена. При изключителен интерес от страна на австрийските професионалисти в туризма, с подкрепата и под патронажа на Министерство на туризма, днес България бе представена за втори път във Виена като целогодишна дестинация за качествен здравен туризъм.

Събитието се състоя в рамките на най-голямото международно туристическо изложение в Австрия FERIEN.
Презентация на страната ни направи посланикът на Български съюз по балнеология и СПА туризъм д-р Меглена Плугчиева, която акцентира върху богатата палитра от възможности за грижа за здравето, благодарение на природното ни богатство – минерални извори, благоприятен климат, лечебна кал и др.
С увлекателен разказ разходи австрийските гости по всички региони на България с конкретика за най-добрите обекти, предоставящи висококачествена Медикъл/СПА и СПА услуга.
Д-р Даниела Стоева показа България, като страната на трите W – Wellness/Wein/Weltkulturerbe – Уелнес/Вино/Световно наследство, разкривайки културно-историческите ни забележителности, регионите, в които се произвежда най-доброто българско вино и съчетанието на здравния с културно-историческия и винен туризъм за предотсавянето на незабравимо преживяване на чуждестранния турист.


И двете презентации бяха високо оценени от гостите, които изгледаха с интерес и видеото, представящо всички членове на Български съюз по балнеология и СПА туризъм.


“Благодарим на членовете на Съюза, които бяха с нас: к.к. Албена, к.к. Слънчев Ден, Грифид Хотели (к.к. Златни пясъци), Терма Еко Вилидж (Кранево), СПА хотел Сейнт Джордж (Поморие) и Медикъл/СПА хотел Петте елемента (Сапарева баня). В B2B разговори след събитието, инвеститорите и мениджърите на българските обекти представиха най-актуалните си здравни програми.
Участието на Български съюз по балнеология и СПА туризъм продължава на българския щанд до края на изложението Ferien”, споделиха от браншовата организация след презентацията на страната ни във Виена.

Материалът Достойно второ представяне на България като дестинация за здравен туризъм в Австрия е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top