Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Иван Цветанов, Topola Skies Resort & Aquapark: Качественият ни туристически продукт води до устойчив ръст, очакваме нова силна година

Интервю с Иван Цветанов – мениджър в Topola Skies Resort & Aquapark

– Г-н Цветанов, кога ще посрещнете първите си гости през 2023 г.
– Първите гости очакваме на 26 май. За разлика от предни години, тази година решихме да не отваряме комплекса за Великден, въпреки интереса, който имаше. Зип-лайнът ще отвори по-рано като предвиждаме това да се случи за Великденските празници, ако метеорологичните условия позволяват. След това ще работи през уикендите (петък, събота, неделя) до стартиране на работа на комплекса. Аквапаркът традиционно отваря врати на 15 юни както за гости на комплекса, така и за външни посетители.

– Какви ранни записвания предлагате и какво включват?
Отстъпките за ранни записвания стартираха още миналата година с 25 % намаление до 31 декември 2022 г. За седмицата на Черния петък излязохме с по-агресивна отстъпка от 40%. Януари можеше да се резервира почивка с 20% намаление. В момента туристите могат да се възползват от 15% отстъпка за лятната си ваканция, като отстъпката важи до 31 март 2023 г. при минимум 4 нощувки на база ол инклузив и предплата.




– Какви са Вашите очаквания за тази година?
– Очакванията ни тази година са определено за по-силен сезон спрямо 2022, но отново за съжаление кратък. Аз и генералният мениджър на комплекса Добромир Вълев се включихме в двете роуд шоута, организирани от Министерството на туризма и Алианс Българско Черноморие (в Полша през октомври 2022 г. и в Германия през февруари 2023 г.), където се убедихме, че нагласите за пътуване сред западноевропейците продължават да растат и туризмът като цяло ще бележи ръстове. Целта на тези мероприятия беше да покажем на пазари с голям потенциал, че България предлага качествен туристически продукт, което да доведе до устойчив ръст и за в бъдеще.

– Какви новости и интересни услуги ще предложите на своите гости през предстоящия сезон?
– Редовните ни гости знаят, че всеки сезон ги изненадваме с нещо ново, било то съоръжение за развлечение, нова услуга или реновация. Имаме няколко идеи за сезон 2023, върху които все още работим (говоря за нови развлечения, които да предложим на нашите гости). Когато всичко е финализирано ще бъде обявено на страниците ни в социалните мрежи.

– На какви събития ще бъде домакин Topola Skies Resort & Aquapark през 2023 г. и как вървят заявките за сватбени тържества?
– Минала година стартирахме една иновативна за комплекса идея: Topola Summer Fest. На сцената на амфитеатъра ни с инфинити гледа се качиха родни и меджународни звезди, което доведе до невероятен успех при клиентската удовлетвореност. Тази година смятаме да продължим идеята и да я превърнем в традиция. Относно сватбените тържества мога да кажа, че датите за 2023 г. свършиха още края на миналата година.

Районът е известен с красотата си, а разположението на залата за сватбени тържества на ръба на скалата с невероятна морска панорама я прави една от най-предпочитаните по Северното Черноморие.

– От кога сте част от екипа на Topola Skies Resort & Aquapark и какво означава за вас това място?
– Част съм от семейството на Топола Скайс Ризорт и Аквапарк от есента на 2021 г. Този обект не е непознат за мен, тъй като дълги години съм работил в градски хотел, който е собственост на същата фирма, която е собственик и на Топола Скайс Ризорт и Аквапарк. Комплексът е разположен в екологично чист район и както казват много хора: “въздухът там е специален”. Само, който не е посещавал Topola Skies Resort & Aquapark, не знае каква красота се разкрива от басейните, стаите или градините. Мога да кажа, че предлагаме уникален за Северното Черноморие продукт, който със всяка година надграждаме и развиваме и е истинско удоволствие да си част от този процес. На читателите на Bgtourism.bg пожелавам здраве и повече пътешествия и почивки.

Материалът Иван Цветанов, Topola Skies Resort & Aquapark: Качественият ни туристически продукт води до устойчив ръст, очакваме нова силна година е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:

Туризъм и Новини

Top