Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Илин Димитров: Агенция за популяризиране на бранда България трябва да бъде създадена към МС

Варна. Агенция за популяризиране на бранда България трябва да бъде създадена към Министерския съвет, за да координира дейността на всички министерства в тази посока – това заяви във Варна бившият министър на туризма Илин Димитров, цитиран от БНР. Той участва в дискусия в рамките на технологичния форум  Innowave Summit.

Димитров каза още, че трябва да имаме наши представители във Великобритания, Чехия, Израел след като приключи конфликта и Румъния.

Секретарят на президента Илин Димитров посочи, че е крайно време да се създаде малко звено от топ експерти, които да работят изключително за бранда България:

„Да координира работата на всички министерства. Която да изготви бранд бук на България, да знаем какво рекламираме, къде, какво не рекламираме, задължително, и много важно – трябва да се почне от дори подписите в мейлите на служителите в министерството. Трябва да се мине през шрифтовете, през цветовете, трябва да минем през щандовете ни, през посланията – как когато пристигне един гост го посрещаме, с електробуси ли, с автобуси ли, къде излита, как излита, какви протоколни подаръци му даваме, как да изглеждат тези щандове в чужбина. Това трябва да стане национална политика. Големият въпрос е когато кажем България, какво точно си представят хората за нас“.

Материалът Илин Димитров: Агенция за популяризиране на бранда България трябва да бъде създадена към МС е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top