Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Конкурс за детски разказ „Моето пътешествие“: Екскурзия в Девин

София. Национална информационна агенция Bgtourism.bg провежда конкурс за детски разказ „Моето пътешествие“. Инициативата цели да вдъхнови колкото се може повече деца да разкажат по свой неповторим начин история от пътуванията си в България и по света, насърчавайки ги по този начин да развиват творческите си заложби и въображение. Участниците и техните семейства могат да изпращат разказите на децата на редакционната поща office@bgtourism.bg, придружени със снимки или видео. Екипът на Bgtourism.bg ще се запознае с материалите, а най-интересните ще бъдат публикувани и ще получат награди на специално тържество в София. Срокът за участие в първото издание на конкурса е 1 юни 2024 г.

Екскурзия в Девин

С класа ми бяхме на зелено училище в Девин. Девин се намира в Родопите. Планината изобилства от борови гори и бистри реки. Въздухът беше много чист и свеж. Къщите бяха много красиви, както и къщите в планините. Веднъж ни отведоха на малко футболно стадионче. Аз съм много добър по футбол, защото тренирам от пет години.

11-годишният Божидар разкри райските кътчета на Карибите

Госпожа Генова ни будеше рано сутрин да закусваме, след което тръгвахме на разходка. С класа посещавахме музеи и старинни крепости под града. На връщане към София пътувахме с автобус и посетихме зоокът, където хранихме животни. Хранихме гъски, зайци, елени и сърни. Това беше най-хубавата екскурзия в света!

Виктор Красимиров








Материалът Конкурс за детски разказ „Моето пътешествие“: Екскурзия в Девин е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top