Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Крайпътно заведение е любима дестинация за боб по селски и вкусна скара (снимки)

Български извор. „Бобът на това място е уникален, задължително трябва да го опитате!“, „Всички, ама абсолютно всички коли спират на това заведение до с. Български извор, където поръчваш веднага, има вкусна скара и невероятен боб“, „Вълшебен вкус, уникално приготвена храна с много любов, страхотна българска и уютна обстановка, страхотен и отзивчив персонал!„. Това са малка част от коментарите в интернет страниците и социалните мрежи за крайпътното заведение „Добревски“, намиращо се на пътя София – Варна.

Най-големите пътешественици по родните пътища вече се досетиха, че става въпрос за ресторант „Добревски“, който е на пътя София – Варна. Заведението е само на 100 километра от столицата и на 50 км от Ловеч, ежедневно посреща хиляди клиенти.

Близо три десетилетия това място е дестинация и неизменна спирка за вкусни ястия, прясно месо, качествени млечни продукти и деликатеси.

Бобът е по изпитана и традиционна рецепта

Изгладнелите отсядат в ресторанта за боб по селски в керамична купичка и вкусна скара, а фаворити сред десертите са крем карамел, биволско мляко със сладко или домашна медена торта. Всичко е прясно и вкусно, направено от ръцете на местните майстори.

Suite dreams – специални оферти за круиз на новия кораб на Celestyal

Фирменият магазин, който е само на няколко крачки от заведението, предлага неустоим петрохан, шпек, бирени пръчици, луканков салам, хляб на фурна и още много предложения на фамилията, която с много труд и любов е изградила успешен бизнес.






Фамилия Добревски поддържа традициите живи от 1994 г. Работи с производители от цялата страна и предлага селекция от чисти и натурални продукти с български произход, ястия приготвени по традиционни рецепти, занаятчийски десерти и ароматни сладка.

Компанията произвежда всички деликатеси, сушени и пресни меса само от животни отгледани в собствени ферми или в малки стопанства, намиращи се близо до тях, а хлябът приготвят на дърва в своята фурна, за да предложат неповторим вкус на изгладнелите пътешественици.

Месото, млякото, яйцата, млечните продукти, меда, сезонните плодове и зеленчуци, които използват, са добити в собствени ферми и частни стопанства.

Подборът от месни заготовки за менюто е от биволи, телета, малачета, прасета, агнета, които се отглеждат на свободна паша в Балкана. Оттам са събрани и дивите подправки, с които мариноват целите и млените меса. Пътешествениците имат възможност да опитат вкусните предложения в Български извор, Златна Панега и в София.

Материалът Крайпътно заведение е любима дестинация за боб по селски и вкусна скара (снимки) е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top