Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Круизната компания Celestyal временно преустановява посещенията си в Израел

Круизната компания временно преустановява посещенията в Израел на круиза „Три континента“ до края на ноември 2023 г.. Ситуацията в региона ще бъде наблюдавана за всички маршрути, които са планирани след тази дата.

Атина. Във връзка със събитията в Израел, Celestyal следи отблизо ситуацията и поддържа постоянен контакт с израелските власти. Нашият основен приоритет е здравето, безопасността и комфортът на нашите гости и след внимателен анализ извършихме промени в нашите маршрути, с които временно прекратяваме посещенията си в Израел.

„Като организация, на първо място нашите мисли са насочени към всички, засегнати от събитията в Израел. Желаем бързо възстановяване на мира и безопасността в страната. Работим в тясно сътрудничество с властите, а защитата, сигурността и комфортът на нашите гости остават основен приоритет за нас. По препоръка на вътрешните ни екипи и компетентните органи, взехме решение временно да изключим Израел от маршрута „Три континента“ до края на ноември тази година. Нашите екипи ще се свържат с всички засегнати клиенти, за да ги уведомят за промените в програмите им и за предприетите допълнителни мерки, с които целим гарантиране на удовлетвореността на гостите в останалата част от маршрута.“, каза главният изпълнителен директор на Celestyal, Крис Теофилидес. 

Celestyal се ангажира да информира всички свои гости и партньори за хода на събитията и ще се свърже директно с всички засегнати клиенти и агенти в следващите дни.

Промяната в маршрута е валидна за следните пътувания: Седемдневният круиз „Три континента“ с отплаване на 21-ви и 28-ми октомври и на 4-ти, 11-ти, 18-ти и 25-ти ноември 2023 г.

Материалът Круизната компания Celestyal временно преустановява посещенията си в Израел е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top