Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Министърът на туризма ще представи Програмата за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини

София. В 12.00 ч. днес министърът на туризма Зарица Динкова заедно със своя екип ще представи пред представители на общини, летищни оператори и медии изпълнението на Програмата за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини. Това ще стане в Гранд Хотел София.

Иван Грошев: Програмата за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини е неотложна за България

В 16.00 ч. днес Динкова ще открие изложбата „Моето лято в България“. Кампанията е посветена на природните красоти и богатства на страната ни, като изложението включва любителски фотографии, заснети от различни места на страната ни. Събитието ще се проведе на Летище София, Терминал 2, обществена зона (зад гише информация).

Материалът Министърът на туризма ще представи Програмата за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top