Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

МС взе протоколно Решение за учредяване безвъзмездно право на ползване на сграда за административните нужди на Министерство на туризма

София. Министерски съвет взе протоколно Решение относно учредяване безвъзмездно право на ползване на сграда, находяща се в гр. София, Столична община, район Средец, ул. „Съборна“ № 1 за административните нужди на Министерство на туризма.

Във връзка с него министърът на външните работи и министърът на туризма трябва да предприемат необходимите действия за сключване на четиригодишен договор между „Агенция дипломатически имоти в страната“ ЕООД и Министерство на туризма за безвъзмездно ползване на сградата.

Протоколното решение се взема след доклад, внесен в Министерския съвет от Николай Милков – министър на външните работи, и Илин Димитров -министър на туризма.

Министерство на туризма в качеството си на ползвател се ангажира и занапред с поемане на всички текущи разходи и разноските по поддържането на имота, включително „такса битови отпадъци“ и данък сгради.

Материалът МС взе протоколно Решение за учредяване безвъзмездно право на ползване на сграда за административните нужди на Министерство на туризма е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top