Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Новият кораб MSC Seascape получи своето име на ослепителна церемония в Ню Йорк

Ню Йорк. Третата по големина и най-бързо развиваща се круизна марка в света MSC Cruises приветства MSC Seascape във флотилията си от иновативни и бляскави кораби. Най-новият флагман на линията беше официално кръстен на круизния терминал Манхатън в Ню Йорк в знак на признание за добавянето на Ню Йорк като ново пристанище през април 2023 г., предоставяйки още по-голям избор от северноамерикански пристанища за качване и маршрути за гости на MSC Cruises от Северна Америка и останалия свят.

На събитието присъстваха повече от 3 000 гости, включително ВИП персони, ключови туристически партньори и медии от цял свят, както и висши представители от ръководството на цялото круизно подразделение на компанията и нейната майка MSC Group. Един от акцентите на традиционната морска церемония беше зашеметяващото изпълнение на международния певец и текстописец Матео Бочели, който участва и в церемонията по именуване на MSC World Europa в Доха миналия месец.

Запознайте се ТУК с актуалните предложения на CruiseGuru за Вашия мечтан и незабравим круиз.

Матео Бочели

Кръстницата на флота на MSC Cruises и международна филмова икона София Лорен благослови кораба виртуално, докато Алекса Апонте-Ваго, дъщеря на основателя и изпълнителен председател на MSC Group Джанлуиджи Апонте, извърши традиционното прерязване на лентата, за да даде официално име на кораба.

Алекса Апонте-Ваго – вляво

MSC Seascape става 21-вият кораб във флота на MSC Cruises и вторият кораб, който ще бъде пуснат на вода за по-малко от месец след пускането на вода на MSC World Europa през ноември. Иновативният дизайн на MSC Seascape ще предложи на гостите несравнимо круизно изживяване с красиви дестинации и места за откриване на нови хоризонти в морето. Корабът разполага с 2270 каюти с 12 различни типа кабини и апартаменти; 11 заведения за хранене и 19 бара и салони; шест плувни басейна, включително зашеметяващ инфинити басейн; обширна крайбрежна алея; грандиозен Мост на въздишките на палуба 16 със спираща дъха гледка към океана; и един от най-луксозните яхт клубове в целия флот.

Гостите, плаващи на MSC Seascape, ще се насладят на 98 часа забавление на живо на круиз и най-модерни опции за забавление, включително ROBOTRON, вълнуващо увеселително пътуване, достъпно за първи път в морето. SC Seascape ще напусне Ню Йорк на 8 декември и ще отплава към новото си родно пристанище Маями, където ще започне да плава до Карибите и Бахамските острови за първия си сезон. Новият флагман за САЩ ще предлага два контрастиращи маршрута, включващи едни от най-впечатляващите дестинации в Източни и Западни Кариби.

Материалът Новият кораб MSC Seascape получи своето име на ослепителна церемония в Ню Йорк е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:

Туризъм и Новини

Top