Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Организаторите на експо “Дестинация Варна”: Ключът към успеха на българския туризъм е, когато работим заедно

Св. св. Константин и Елена“Ключът към успеха на българския туризъм е, когато работим заедно. През годините утвърдихме изложението “Дестинация Варна” във форум, на който се говори на езика на практиците. Това дава бързи решения, които могат веднага да се приложат в туристическата индустрия”, заяви съоснователят на експото Павлин Косев.

Той поcочи, че през годините с Дорет Димитрова и партньорите си са заложили на иновациите и именно това е изградило позитивния имидж на изложението като модерно и полезно за бизнеса събитие.

Официално откриха седмото издание на туристическото експо „Дестинация Варна“

“Доказахме, че времето за провеждане на изложения не е отминало. Напротив, срещите се превръщат в празници, създават се нови партньорства и може да бъдем полезни на туристическата индустрия. В залата има изложители от първото ни издание. Те повярваха в нас и видяха, че има смисъл. Тази година над 80% от участниците са нови марки за експото. Следваме тенденцията за еко туризъм и зелени технологии, добави съорганизаторът на “Дестинация Варна” Дорет Димитрова.

Материалът Организаторите на експо “Дестинация Варна”: Ключът към успеха на българския туризъм е, когато работим заедно е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top