Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Отбелязваме Световния ден на снега със ски за левче за деца, забавни игри и лакомства

Банско. Днес е Световният ден на снега, който се организира от Международната ски федерация – FIS. Целта на инициативата е повече деца да бъдат привлечени към занимания на снега и за по-широка общност в зимните спортове. World Snow Day е най-големият празник на снега и тази година се отбелязва на 15 януари в десетки държави. Част от глобалната инициатива е и България.

От Банско обявиха, че цената на еднодневна лифт карта за деца на възраст до 12 год. (включително), важаща за Световния ден на снега /15.01.2023 год./ ще бъде на стойност 1.00 лв с включен ДДС.

“Очакваме всички приятели на снега и зимните спортове в неделя след 11 часа на Бъндеришка поляна. За най-малките сме подготвили забавни игри, както и лакомства и топли напитки. Банско за пореден път се присъединява към тази инициатива на Световната федерация по ски (FIS)”, съобщиха от зимния ни курорт.

Материалът Отбелязваме Световния ден на снега със ски за левче за деца, забавни игри и лакомства е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top