Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Петзвездните хотели „Глория“ в Анталия бяха представени на бизнес закуска в София

София. Петзвездните хотели „Глория“ в Анталия бяха представени на елегантна бизнес закуска в зала „Да Винчи“ на столичния Гранд хотел Милениум пред отбрана публика в деня на виното и любовта 14 февруари.

Гостите бяха посрещнати с елегантна бизнес закуска.

Оригиналната презентация беше направена от представителите на турската верига Гьокан Гюмсдеде и Сефа Кизилай.

Емералд Травел ще участва във Ваканция & СПА Експо

Гьокан Гюмсдеде (вляво) и Сефа Кизилай бяха водещи на презентацията.

Пред гостите в София бяха разкрити планове за реновация, които ще вдигнат още повече летвата на петзвездното преживяване. В групата на хотели „Глория“ влизат Gloria Serenity Resort, Gloria Verde Resort и Gloria Golf Resort.

Огромен интерес към играта на Емералд Травел и Поли Генова в Instagram за почивка в Анталия, певицата ще е гост на презентацията на туроператора на „Ваканция и СПА Експо“

„Хотелите „Глория“ предлагат най-високо ниво на обслужване, ненатрапчив лукс, много зеленина и отлична кухня“ – сподели Яна Хитова – собственик на българската агенция „Емералд Травел“. – От моя личен опит мога да потвърдя, че всеки, който реши да посети хотел от веригата „Глория“, ще поиска да се върне отново.“

Яна Хитова – собственик на „Емералд Травел“, сподели впечатления от хотелите „Глория“.

Gloria Serenity разполага със собствен плаж на морето и с изключително луксозен СПА център. Gloria Golf предлага елитни голф игрища, както и индивидуални обучения за начинаещи голфъри.

Всички стаи са просторни и откриват красиви гледки към градините и морето. Отличната международна кухня е сред основните причини гостите на веригата „Глория“ да разказват с удоволствие за своята неповторима ваканция в хотелите, категорични са турските домакини.

Текст и снимки Кристиан ИВАНОВ, Bgtourism.bg

Материалът Петзвездните хотели „Глория“ в Анталия бяха представени на бизнес закуска в София е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top