Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Туроператорът Planet ще осъществи първия си полет до Салала, Оман

София. Planet Travel Center e един от туроператорите, който винаги търси и предлага интересни и нетрадиционни дестинации на своите клиенти и приятели. Този път изненадата е Салала, Оман.

Оман е може би най-екзотичното късче от Арабския полуостров тропически рай с тамянови дървета, банани и кокосови насаждения, великолепни плажове, усмихнати и гостоприемни хора.

Салала е неофициално считан за южната столица на Оман. Градът е дом на султана на страната, наречен Qaboos bin Said. Той живял тук, преди да се изкачи на трона през 1970. След това монархът се премества в Мускат, но периодично идва в Салала, за да се срещне с духовните водачи и шейховете в региона.

Planet Travel Center ще осъществи първия си полет до Салала, Оман, на 26.01.24 г., връщането е на 02.02.24 г. Емоциите са 8 дни, със 7 нощувки. Чартърът ще бъде реализиран съвместно с Luxutour и Marbro Tours. Дестинацията е непозната на български пазар, но както казва и Дарина Стефанова, собственик и управител на Planet Travel Center, „човек винаги търси някакво интересно и незабравимо преживяване, а ние сме специалисти в откриването и предлагането на подобни дестинации на българския пазар.

В Салала, Оман, за първи път ще станете свидетели на уникална картина – отляво пустиня, камили и арабски коне, а отдясно в полезрението ви – зелени планини, водопади, езера и спираща дъха гледки.

Салала е оазис на спокойствие и приятна атмосфера. Това е едно невероятно красиво място, на което можете да се отдадете на истинско ЛЯТО ПРЕЗ ЗИМАТА със страхотен плаж и изключителна природа, на много добри цени. Температурите са около 30 градуса, a тюркоазните води на Индийския океан са прозрачно сини и с невероятна фауна.

Оман е известен със своите зашеметяващо разнообразни пейзажи, които варират от широки пространства със златисти пясъчни дюни и тучни долини, до скалисти планини и сини морета.

ОМАН ИМА ВСИЧКО! Фактът, че този скрит скъпоценен камък е все още непознат за тълпите туристи, е още една причина да се насочите към него още сега.

В Оман можете да разгледате зашеметяващи джамии, непревземаеми крепости, златни плажове, оживени сукове, модерни градове и огромна неизследвана дива природа, която ще ви остави без дъх.

В Оман ще опитате вкусни ястия, заобиколени от топло гостоприемство и древни традиции, запазeни и до днес, превръщайки посещението ви в това райско кътче в почивка, която ще остане за цял живот.

Чартърни полети за Салала се предлагат от много други европейски страни като Италия, Полша, Словакия, Франция, Германия, Великобритания – тоест, туристите са европейци и неслучайно са избрали тази страхотна дестинация за ваканция през зимата на плаж.

САЛАЛА, ОМАН само на 5 часа полет от София, на брега на Индийския океан – оазис на слънце, камили, ситен бял пяськ, кристална морска вода, корали, рибки, шнорхелинг, гмуркане, срещи с делфини и невероятна култура.

Пакетна цена от 1499 евро на човек в двойна стаяхотели 5*.

И НЕЩО МНОГО ВАЖНО! Много от туристите задават въпроси относно предлагането на алкохол в хотелите. Да, във всички хотели се предлага алкохол, както и в много от тях той е включен в ALL INCLUSIVE пакетите.

PLANET TRAVEL CENTER предлага само един хотел на по-ниска цена, в който не се предлага алкохол, но извън хотела, на плажа, консумацията на алкохол е разрешена.

Разгледайте подробно програмата на PLANET TRAVEL CENTER за Салала, Оман, и не се колебайте да се втурнете към незабравими емоции: https://planet.bg/holidays/e5353ff8-12af-4b8c-9df8-e88a6cd40f57

Материалът Туроператорът Planet ще осъществи първия си полет до Салала, Оман е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top