Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Хотелски комплекс в Сандански е отличник през зимния туристически сезон

Интервю за Bgtourism.bg с Надя Делева – фронт офис мениджър, и Цветелина Томова от отдел „Маркетинг и резервации“ в 5-звездния хотелски комплекс Медите Спа Резорт и Вили в Сандански

– Здравейте! Как Медите СПА Резорт и Вили посрещна пролетния сезон и какво ще предложи на своите гости за Великденските и Майските празници?
Надя Делева: Здравейте! Пролетта е най-благоприятното време за туризъм в Сандански и ние от Медите Спа Резорт и Вили сме подготвени да посрещнем празниците, предлагайки това, в което сме най-добри – професионално обслужване, индивидуално отношение и грижа за всеки клиент. Нашите гости имат възможността да се насладят на престоя си в модернизирана и обновена база, заобиколена от зеленина, създаваща усещане за абсолютно уединение.
За Великден сме предвидили да зарадваме нашите гости с празнична програма, Великденски бръч с традиционна за празника кухня и много изненади за най-малките ни посетители. Новият ни ресторант дава възможност за настаняване на много повече хора и ние нямаме търпение да ги посрещнем.

Великден в Медите Спа Резорт и Вили

– Сандански традиционно е топла дестинация. Какви бяха зимните месеци при вас и за какъв вид туризъм гостите ви избираха Медите СПА Резорт и Вили?
Надя Делева: Екипът на Медите Спа Резорт и Вили имаше огромното щастие да се радва на силен зимен сезон, за което благодарим на нашите гости, които избраха да ни се доверят.

А ние пък от друга страна оправдахме тяхното доверие, настанявайки ги в база, позволяваща целогодишно използване на външните термални басейни и джакузита с минерална вода на територията на комплекса. Новите ни семейни вили също допринесоха за засилване интереса на туристите към нашата дестинация. Уютът и комфортът, които вилите предлагат, ги превръщат в целогодишна туристическа атракция.

Майски празници в Медите Спа Резорт и Вили


През студените месеци посрещахме предимно семейства, избрали нас за своя заслужен спа уикенд. Същевременно се радвахме и на голяма заетост с бизнес характер, в лицето на успешно реализирани тиймбилдинги на големи и доказани фирми.

Лиза Караджа: Туризмът за семейството ми не е просто бизнес, а истинска страст и начин на живот

Медите Спа Резорт и Вили предлага чудесни възможности за конферентен и сватбен туризъм. Много гости се завръщат в комплекса не само за почивка, но и да отбележат личните си или фирмени празненства

– Предстоят ученическите ваканции за децата. Какво ще предложите на най-малките си гости?
Цветелина Томова: С настъпването на пролетта и периода на ученическите ваканции, повечето от нашите резервации обхващат по-дълъг престой. Затова сме предвидили ежедневни анимации за децата, докато родителите се наслаждават на заслужената си почивка в нашия луксозен спа център.

– Какъв е профилът на гостите ви в началото на 2024 г. и как вървят резервациите за следващите месеци спрямо същия период на м.г.?
Цветелина Томова: За наша радост наблюдаваме осезаем ръст в заетостта на хотела спрямо същите месеци миналата година. За най-показателен пример е изминалия февруари месец, в който ние имахме 100% заетост, а към момента приемаме резервации дори за есенно-зимния период. Тук е моментът да благодарим на нашите редовни гости, които в продължение на години избират Медите Спа Резорт и Вили за своята почивка.

Материалът Хотелски комплекс в Сандански е отличник през зимния туристически сезон е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top