Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Хотел в София посрещна милионния си гост (снимки)

Metropolitan Hotel Sofia, a member of Radisson Individuals каза 1 000 000 пъти „Добре дошли“

София. Столичният хотел Метрополитън днес посрещна с усмивка милионния си гост. От откриването си през януари 2008 г., до днес 1 милион пътуващи от всички краища на света избират стилния градски хотел за свой дом далеч от дома. Най-често посетители са българи, след което ги следват германци, британци и италианци, съобщиха от хотела за Bgtourism.bg.

Освен любители пътешественици и бизнес клиенти, Метрополитън е настанил и множество гости на специални културни и спортни събития, бизнес конференции, проведени както на територията на хотела, така и в близките до него зали. Мястото е предпочитано и за провеждане на лични събития.

По случай днешното постижение, Мартина Божанска – генерален мениджър на Метрополитън, с усмивка разказва за някои от най-любимите си спомени с гости на хотела. Сред тях са известни личности като Памела Андерсън, Алберто Томба и Ричард Клайдерман, екстремни пътешествненици, обикалящи света на велосипеди, и влюбени двойки, които избират да се доверят на професионализма ни за заветното „Да“. Почетният гост получи специален сертификат, тематичен подарък и сподели, че предпочита да нощува в Метрополитън последните 10 години заради комфорта на матрака, чистотата в банята и сърдечното отношение на екипа!

През 2022 година Метрополитън се присъединява към семейството на глобалния бранд Radisson Individuals, стремейки се да развива и утвърждава високото ниво на марката. Чрез имплементиране на добри практики за повишаване качеството на престой на всички бъдещи гости. Същевременно екипът усилено работи по създаване на все по-добра работна среда.

Потопете се и Вие в световноизвестното гостоприемство на веригата Радисън и запазете услуга директно през корпоративнич сайт: https://www.radissonhotels.com/en-us/

Материалът Хотел в София посрещна милионния си гост (снимки) е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top