Bgtourism.bg    Airnews.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

На столичното летище ще открият три нови обекта в зоната за храни и напитки (F&B) на Терминал 2: Bar 09-27, Negroni и Upper Crust

София. На 16 юли 2025 г. на Терминал 2 на летище „Васил Левски“ – София официално ще бъдат открити три нови обекта в зоната за храни и напитки (F&B): Bar 09-27, Negroni и Upper Crust. С тях се финализира най-мащабната трансформация на F&B пространството на столичното летище, насочена към подобряване на пътническото преживяване чрез модерни и разнообразни кулинарни предложения.

В събитието ще участват Н. Пр. Натаниъл Копси – посланик на Великобритания в България, г-н Хесус Кабайеро – главен изпълнителен директор на СОФ Кънект, и г-н Христос Ортодоксу – регионален директор на SSP за Източна Европа.

Новите обекти са част от дългосрочната стратегия за обновяване на летищната инфраструктура и услугите, предоставяни на пътниците, като предлагат съвременно оформление, качествено обслужване и разнообразие от храни и напитки, съобразени с международните стандарти.

Материалът На столичното летище ще открият три нови обекта в зоната за храни и напитки (F&B) на Терминал 2: Bar 09-27, Negroni и Upper Crust е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top