Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Хималайски солен куб – уникално украшение за СПА и уелнес центрове

Варна. Хималайският куб е иновативен продукт за СПА, уелнес и центрове за красота, които желаят да създадат емоционална и ободряваща солна стая в ново или вече съществуващо пространство. Кубът се състои от Salis технология, която може да бъде поставена във всяка стая и е изградена от естествени и „скъпоценни“ хималайски солни тухли осветени от LED светлини, които създават релаксираща и спокойна атмосфера.

Венцислав Пешев – собственик на фирма Диадженти, специализирана за оборудване на СПА, уелнес и центрове за красота

Получаването и отделянето на солните пари във въздуха става под формата на солна мъгла. Тя се постига посредством небулизатор – разпрашител на солен разтвор. Помещението следва да бъде отоплявано до 28-30 градуса Целзий, като по този начин се пресъздава атмосферата и солните пари покрай морето през летния сезон. Вградената музикална система и арома-дифузер , ще направят престоя на клиентите още по-приятен и забавен.

У нас този куб, който е уникално украшение за СПА и уелнес центрове, може да се открие в хотел Еко терма в Кранево, хотел Белчин Гардън, Маритим Парадайс Блу в Албена и на др. места.

Светещи водни легла подмладяват туристите в българските курорти и в центровете за красота

Благодарение на всички свои функции, той ще бъде скъпоценно парче красота, което докосва сетивата на всеки.

Само с едно докосване. Лесен за употреба. Контролен панел с възможност  да се определят желаните характеристики на средата:

Стайна температура и влажност на въздуха; Музика; Хромотерапия и Ароматерапия – това е фантастично допълнение към вашият Спа , Уелнес или център за Красота.

Халотерапията е напълно естествен метод, представляващ разпръскване на микрочастици от солен разтвор, чрез които се възпроизвеждат условията на морската среда и на плажната ивица. Антибактериалното и противовъзпалително действие на тези солени микрочастици стимулира имунната система и премахва напрежението в мускулите, стреса, предотвратява образуването на петна и акне.

Поканете морето и във вашия център!

Специфичните характеристики на Xималайския солен куб :

Лесен за инсталиране и без никаква допълнителна работа. Просто определете позицията на хималайския куб в стаята и включете към захранващата мрежа .
Монтаж на под (не на стена).
Лесно пълнене на физиологичен и ароматен разтвор.
Лесно почистване и поддръжка.
Индивидуална настройка на музикалната терапия, солната пара , цветотерапията и ароматните цикли от електронното табло.
Лесно се премества в случай на пространствен ре-дизайн.
Възможност за използване в други помещения , които не са солни стаи, ако се използва само като ароматерапия, хромотерапия или комбинация от двете.
без нужда от оператор, това означава, ниски експлоатационни разходи, ниска консумация, висока рентабилност.

Линк към сайта с конкретния продукт – https://diagenti.com/spa-oborudvane/himalayski-solen-kub/

Материалът Хималайски солен куб – уникално украшение за СПА и уелнес центрове е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top