Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Български ресторант получи запитване за резервация на Илон Мъск

Белоградчик. Българският ресторант ONA получи на имейла си запитване от името на Илон Мъск за резервация за април 2023 г. Представител на Space X – компанията, зад която стои Мъск, е изпратил писмо, с което информира, че с Мъск са планирали посещение в района на ресторанта, както и да посетят самия ресторант.

Илон Мъск – най-богатият човек в света, направи голяма реклама на България

Припомняме Ви, че Илон Мъск – най-богатият човек на планетата и собственик на Tesla, SpaceX и Twitter, вчера сподели в своя профил в социалната си мрежа снимка на Белоградчишките скали, направена от фотографа Владислав Терзийски. Постът на милиардерът бе придружен с текст: „Бях сигурен, че това е в Elden Ring“. Мястото, което той посочва е фентъзи видео игра.

България покани Илон Мъск на живо да види Белоградчишките скали и най-старото злато в света

Министърът на туризма д-р Илин Димитров веднага реагира в Twitter и покани Мъск да види впечатляващата забележителност на живо. Медиите в България с огромен интерес следят дали визитата ще се осъществи, а от ресторант ONA споделиха в своята фейсбук страница, че се надяват местните власти поне да асфалтират улицата, за да не се червят като домат пред скъпия гост.

Български шеф-готвач, работил в най-северния ресторант в света, се прибра у нас. Избра малко красиво село за своя ресторант (видео)

На 23 юни 2021 г. Bgtourism.bg разказа историята на основателя на ресторанта Филип Захариев и неговата философия, за да се прибере у нас и да отвори свое заведение в малко и красиво село, намиращо се само на 13 км от Белоградчик. Захариев потвърди пред медията ни за писмото със запитване за резервация, но на този етап не е проведен телефонен разговор или да е осъществена видео връзка, която да препотвърди запитването. Очаква се Мъск да пристигне на 24 април 2023 г., научи още Bgtourism.bg. В социалните мрежи хората коментират, че дори и да не дойде, то България и в частност Белоградчишките скали са получили огромна реклама.

Материалът Български ресторант получи запитване за резервация на Илон Мъск е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top