Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

5 български компании бяха отличени от круизния гигант MSC Cruises

Изпълнителният директор на MSC Cruises Анджело Капуро връчи награди на 5 български компании. Това стана по време на конференция на круизния гигант с над 300-годишна история на кораба MSC Seaview, пътуващ от Рим до Барселона. С награди за отлично партньорство бяха удостоени представителите на CruiseGuru, Usit Colours, Premier Tours, Ocean Travel и Fiesta. MSC Cruises отчете 13% ръст на продажбите в световен мащаб спрямо 2019 г., а за новите пазари, сред които е и България, увеличението достига до 46%.

Наградата от името на CruiseGuru получи Никола Николов

Ексклузивно интервю на борда на кораба за Bgtourism.bg даде Анджело Капуро, който сподели защо круизните пътувания са най-добрата възможност за ваканция в наши дни и с какво MSC се отличава от другите круизни компании.

“Ние сме щастливи, че сме част от това събитие и се надявам, че след него заедно с другите колеги от България ще положим усилия да убедим още повече сънародници, че круизните пътувания са отличната форма за семейна почивка и за индивидуални пътешествия”, каза пред Bgtourism.bg Никола Николов от CruiseGuru.

“Нашият опит при продажбата на круизи показва, че MSC имат харесван продукт сред хората от всички възрасти – от децата до техните родители, баби и дядовци. Ние следим развитието на MSC Cruises през последните 15 години. Круизната компания извървя дълъг път, придружен с иновации и чиято кулминацията са най-новите кораби.

Припомняме ви, че най-сигурният начин българските туристи да се възползват от офертите на MSC е като се обърнат към обичайния си туристическия агент, защото той ги познава добре, а с помощта на круизните експерти от CruiseGuru, може да организира за тях най-добрата и незабравима почивка.

Материалът 5 български компании бяха отличени от круизния гигант MSC Cruises е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top