Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Признание! European Travel Awards 2023 отличи Umni.bg

София. European Travel Awards 2023 отличи Umni.bg за най-добра услуга с изкуствен интелект в областта на хотелиерството и комуникациите в туризма за 2023 г. в България, съобщи съоснователят на проекта Елица Стоилова.

“Щастливи сме да знаем, че работата ни в сферата на хотелиерството и туризма е забелязана и оценена. Някъде през април получихме имейл, че нашата платформа Umni.bg е номинирана за участие в престижните Европейски туристически награди 2023 (European Travel Awards 2023) на EU Business News. Номинацията дойде, след като Umni.bg спечели глобалния конкурс за стартъпи на UNWTO през март за иновации и дигитализация на островни дестинации”, добави Стоилова.

European Travel Awards 2023 служат за изтъкване на онези бизнеси, чиято работа демонстрира най-добри качества и дава възможност на международните туристи да изпитат най-доброто, което Европа може да предложи.

Европейски туристически награди 2023 са изключително всеобхватна програма – номинациите са отворени за кандидати, които работят в секторите на пътуванията, свободното време, туризма или хотелиерството в Европа.
Участниците в конкурса са оценявани от безпристрастен вътрешен изследователски и оценяващ екип обстойно – журито разглежда и оценява всеки кандидат не само според конкретни постижения, но и като цялостно представяне онлайн и офлайн, за да определи тези, които наистина са се доказали като лидери в своята област.

Материалът Признание! European Travel Awards 2023 отличи Umni.bg е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top