Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

Делфинариумът във Варна получи сертификат за отлични постижения от британска туристическа организация

Над 100 000 продадени билета отчитат от Делфинариума за първите осем месеца на годината

Варна. Делфинариумът във Варна получи Сертификат за отлични постижения и заслуги от британската туристическа организация Tripper Travel Guide.
Признанието нарежда атракцията сред топ забележителностите на град Варна и ще бъде препоръчвана за посещение на всички настоящи и бъдещи посетители на града!
Онлайн платформата препоръчва Варна като фантастична дестинация за семейна или морска ваканция. По време на своята визита гостите могат да се насладят на чудесната програма с делфини. Входът за възрастни до 15 септември е 30 лева, а за деца от 2 до 12 г. – 24 лева. От 16 септември цените съответно са 24 лева за възрастен и 17 лева за деца. За първите осем месеца на годината атракцията в морската ни столица отчита над 100 000 продадени билета.
„Пътешествениците могат да преоткрият богатата история на града, като посетят атракции като Варненския археологически музей и се насладят на изпълнени със забавления приключения на открито в Морската градина, което превръща Варна в идеална дестинация за незабравима семейна ваканция“, споделят от Tripper Travel Guide, препоръчвайки на гостите да посетят Делфинариума.

Материалът Делфинариумът във Варна получи сертификат за отлични постижения от британска туристическа организация е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top