Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

“България Еър” продължава да изпълнява полети до и от Израел

София. Националният превозвач е сред малкото авиокомпании, които не анулираха полетите си до/от Тел Авив. След ескалацията на напрежението в Близкия Изток от първостепенна важност за “България Еър” е да гарантира навременното и безопасно пътуване на своите пътници по директната линия София – Тел Авив – София.

Рано тази сутрин от Израел пристигна полет на “България Еър” с наши сънародници и граждани на други страни. Без промяна остава разписанието и на останалите ни полети, планирани през седмицата до/от летище Бен Гурион.

Екипът на авиокомпанията е в постоянен контакт с българските власти. За безопасността на борда се грижат пилотите и кабинния екипаж на “България Еър”, които са обучени да действат в рискови ситуации.

Благодарим на десетките пътници, изказали благодарността и признанието си за продължаването на редовните полети до израелската столица, въпреки ескалацията на международния конфликт.

За “България Еър” основен приоритет е гарантирането на безпроблемно придвижване на своите пътници, изпълнявайки мисията си на национален превозвач.

За актуална информация следете сайта на авиокомпанията, както и профилите в социалните мрежи.

Материалът “България Еър” продължава да изпълнява полети до и от Израел е публикуван за пръв път на Bgtourism.bg – Най-важното от туризма!.

Сподели:
Top