Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
  • Бар Мениджър

Бар Мениджър

Тип : Предлага
Дата : 19.03.2024
Заетост : Сезонно

Представяне

Търсите ли динамична среда за работа, в която да докажете своите умения, знания и потенциал?
Желаете ли да сте част от семейството на Грифид Хотели и да дадете своя принос, за да организираме една незабравима почивка за нашите гости?

Заповядайте!

Грифид Хотели е престижна българска хотелска верига с 20 години опит в туристическия бранш, носител на множество национални и международни отличия за качество и обслужване. Грифид Хотели е собственик и управлява осем висококатегорийни хотели в кк Златни пясъци. Всички хотели работят по схемата Ultra All inclusive.

За предстоящия туристически сезон 2024,Бранд Хотели ЕООД търси да назначи на временен трудов договор и въведе в стандартите на работа на веригата Мениджър Бар.

Описание на длъжността:
– Вие отговаряте за цялостната дейност по организация и контрол на баровете в хотелския комплекс по формулата Ultra All Inclusive.
– Организирате работата на екип бармани и сервитьори, като контролирате качественото обслужване на клиентите.
– Отговаряте за контрола и поддържането в безупречен търговски вид на баровете, като следите постоянно за комфорта на гостите.
– Отговаряте за осигуряването на напитки във всички заведения в хотелския комплекс. Следите и контролирате качеството на издадената продукция, нейната презентация и спазването на бюджетираната разходна норма./
– В контакта си с клиентите, вие отговаряте за специални изисквания и коментари от тяхна страна.
– Следите и се стремите да поддържате постоянно висок рейтинг на задоволство сред гостите. – Отговаряте за спазване на процедурите и водене на записи по системата за качество HACCP.

Изисквания:
– Опит на подобна позиция
– Гъвкавост, адаптивност и способност за работа в екип
– Владеене говоримо на поне 2 чужди езика: немски, френски английски или руски
– Организационни и лидерски умения

Ние сме модерна компания с утвърдени лидерски позиции в бранша. Ние сме коректни, отговорни и ценим служителите и гостите си. Ако желаете да сте част от нашия екип, ние предлагаме:

– Работа в млад и динамичен екип
– Възможности за развитие и израстване в рамките на компанията

Моля, изпратете Вашата автобиография, задължително придружена със снимка на quality@grifidhotels.com. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на събеседване. Гарантираме конфиденциалност на постъпилата информация за кандидатите.

Телефон за връзка с работодателя: +359 885 750023

Сподели:
Profile Picture
GRIFID Hotels
Работодател

Изпрати Съобщение

Изпрати Съобщение
Съвети за кандидатстване
  1. Прочетете изискванията
  2. Подгответе актуално CV
  3. Свържете се с работодателя
Top