- 22.02.2025
- 57 Преглеждания
Основните отговорности включват:
· Планиране и контрол на цялостната дейност на отдел „Храни и напитки” в Шато Копса (ресторант и лоби “Зеланос” и ресторант “Ла Кав”)
· Разработване и внедряване на стратегии за подобряване на качеството на услугите.
· Анализ на обратната връзка от клиенти и прилагане на подобрения.
· Контрол на бюджета и управление на разходите.
· Контрол на финансовата отчетност и анализ на резултати от ревизии
· Набиране и обучение на персонала.
· Съставяне на график за смени
· Контрол за спазване на одобрените стандарти за работа.
· Закупуване и контрол на инвентара
· Преговори с доставчици за продукти с храни и напитки
· Своевременна комуникация и работа в екип с Маркетинг отдела в офиса в София и ивент мениджъра по всички събития, случващи се на територията на хотела.
· Разработване на менюта и координация с готвачи и бармани.
· Осигуряване на спазване на здравни и безопасни норми
Необходими квалификации:
· Предишен опит в управлението на храни и напитки.
· Висше образование в свързана област е предимство.
· Силни организационни умения и адаптивност
· Управленски умения – организираност, точност, оперативност, самовзискателност
· Умения за управление на бюджет и разходи.
· Способност за работа под напрежение и вземане на бързи решения.
· Знания за хигиенни и безопасностни стандарти.
· Гъвкавост и адаптивност към променящи се обстоятелства.
· Владеене на английски език е предимство.
Компанията предлага:
· Конкурентна месечна заплата и социални придобивки
· Възможности за кариерно развитие
· Петдневна работна седмица от сряда до неделя (опция за гъвкаво работно време според заетостта на събитията в хотела)
· Обучение и развитие в областта на винената индустрия
· Динамичен и млад екип
ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА: 0887233808